Klinera

Diensten

Dynamische wereldwijde
klinische onderzoeksmarkt

Klinische Operaties

KlinEra heeft de ervaring en wereldwijde middelen om u te helpen bij het plannen en beheren van uw belangrijkste klinische onderzoeken.

Lees Verder

Project Management

Projectmanagement is onze belangrijkste competentie. KlinEra heeft een opzet die gebaseerd is op projectmanagers en bekwame onderzoekers met een enorme ervaring die het vermogen hebben om projecten van het begin tot het einde efficiënt te leiden.

Lees Verder

Regelgevende Zaken

Het regelgevende team van Klinera biedt uitgebreide ondersteuning voor onze sponsors/klanten om de hindernissen te overwinnen die verband houden met de vereisten van de DCGI, FDA, EMA en andere regelgevende instanties.

Lees Verder

Kwaliteitsverzekering

Bij KlinEra begrijpen we dat kwaliteit opzettelijk moet worden uitgevoerd, beoordeeld en bevorderd. Het toegewijde kwaliteits- en nalevingsteam van KlinEra heeft uitgebreide ervaring in het wereldwijd uitvoeren van alle soorten audits.

Lees Verder

Gegevensbeheer

KlinEra erkent het cruciale belang van betrouwbare en hoogwaardige gegevens in het klinische proefproces en biedt uitgebreide gegevensbeheerservices voor alle fasen van de klinische proef, met de nadruk op kwaliteitscontrole en geavanceerde technologie.

Lees Verder

Veiligheidsmanagement

Veiligheid is absoluut noodzakelijk in klinische onderzoeken – nieuwe medicijnen en apparaten, hoe innovatief ook, kunnen niet op de markt komen tenzij bewezen is dat ze veilig zijn voor degenen die ze zullen gebruiken.

Lees Verder

Scroll to Top